Omschrijving

Twee-kamer APPARTEMENT, 2e etage in het centrum van IJsselmonde.

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. 
Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden. 

Bieden vanaf prijs
Wij bieden u deze woning aan met een 'bieden-vanaf-prijs', in plaats van de traditionele vraagprijs. 
U kunt na een bezichtiging op deze woning een bod uitbrengen. 
Ieder bod zal worden besproken met de verkoper. 
De huidige bieden-vanaf-prijs is een startpunt voor onderhandeling naar een verkoopprijs.

Indeling

BGG
Afgesloten hal met liften gezamenlijke fietsenberging.

2e Verdieping
Hal, woningentree, hal, woonkamer, slaapkamer met een badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet, separaat toilet, kantoorruimte/close-in-kast, bergingen met opstelplaats voor wasmachine

Gemeenschappelijke ruimte voor als uw verjaardagen heeft.

Bijzonderheden

Woonoppervlakte 71,6 m2 
Inhoud ca. 235,5 m3
Bouwjaar 2011 
EIGEN grond

Moderne complete keuken met apparatuur: vaatwasser, koelkast/vriezer, combimagnetron, Inductiekookplaat afzuiginstallatie.

Wanden gestuukte wanden.
Laminaat op de vloeren.

Hooghmonde is voorzien van stadsverwarming, iedere woning heeft haar eigen warmte- en warmwatervoorziening welke zich buiten de woning in de hal bevindt. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos.
Energielabel A 

IJsselmonde
‘Dat is thuiskomen in het hart van IJsselmonde is zeer vooruitstrevend en ambitieus. Reeds enige jaren geleden heeft men de fraaie contouren neergezet voor het nieuwe hart van IJsselmonde. Een ware metamorfose van het centrum en haar directe omgeving, waarin voor het eerst de mogelijkheid wordt geboden om te wonen tot 80 meter hoogte. Zo kunt u de stad vanuit vogelperspectief bewonderen. Wonen in het hart van IJsselmonde heeft vele voordelen: alle voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Winkelcentrum “Keizerswaard” voor de dagelijkse boodschappen of recreatief winkelen. 
Onderwijs, openbaar vervoer, medische faciliteiten en uitvalswegen. Een avondje uit in het theater of even wat drinken op het terras ligt binnen handbereik.'

Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. 
Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. Meet instructie
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om  een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetruitkomsten niet volledige uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperking  bij het uitvoeren van de meting. Koper is door Vivienda Makelaardij VOF, namens verkopers in de gelegenheid gesteld de opgegeven oppervlakte (s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Brochure
De fysieke brochure, (website Funda, Vivienda Makelaardij, VBO etc) geeft een duidelijk beeld van het verkochte. Verkoper of de verkopend makelaar geven geen garantie dat de vermelding juist is. Koper is door Vivienda Makelaardij VOF, namens verkopers in  de gelegenheid gesteld de brochure (lees Funda, Vivienda Makelaardij, VBO etc) van het gekochte op juistheid te controleren. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

Kenmerken