Beschrijving

Klaar. Af. Centraal. 

Soms heb je niet veel woorden nodig om een woning te beschrijven. 
Eigenlijk geven deze drie woorden al alle karakteristieken van dit heerlijke driekamerappartement met eigen parkeerplaats op de vierde verdieping van de Hofdame. 

Dit complex is in 2007 opgeleverd en voor woningbegrippen dus nog spiksplinternieuw. 
Het afwerkingsniveau is hoog en van alle gemakken voorzien. En dat zie je terug in deze woning in alles waar deze woning over beschikt.

Je ziet het aan de royale woonkamer met uitzicht op de bruisende Binnenrotte, voorzien van een luxe keuken. De keuken is strak, wit en past perfect bij deze stoere woning. Ook door zijn voorzieningen: vaatwasser en kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vriezer. 

Maar ook in de lekkere ruime hoofdslaapkamer. En in de bijzondere tweede slaapkamer, die door de aanwezige stoere stalen klapdeuren ook in het gebruik van de woonkamer betrokken kan worden. Bijvoorbeeld door het inrichten van een werkplek. 
Maar de aparte, eigen deur geeft ook de mogelijkheid tot privacy die bij een slaapkamer hoort.

Maar je ziet het ook op het ruime balkon met volop mogelijkheden voor een zitje, voor die keren dat het je het centrum niet in wil, maar lekker thuis van de stad wil genieten. Of in de badkamer waar je kunt kiezen voor om te douchen of de jacuzzi te nemen, omdat beiden aanwezig zijn.

En je ziet het niet alleen in de woning zelf, maar ook in de royale entree en de ’s avonds prachtig verlichte binnentuin. 

Over de ligging, wat moeten we daarover zeggen? De Hofdame staat niet ín het centrum. De Hofdame ís het centrum. 

Vanuit je voordeur loop je de Meent op, of de Hoogstraat in. 

Naar Metro en treinstation Blaak op 2 minuten. Of binnen vijf minuten naar de Coolsingel. Toch maar op de fiets naar Centraal Station om daar binnen tien minuten de trein naar Londen te pakken. Of je wilt shoppen, werken, heerlijk wil eten, borrelend het einde van de werkdag wil vieren, sporten, een opleiding wilt volgen, het is zo gek niet te bedenken of u vindt het hier op loopafstand. 

Uw auto, die in de inpandige parkeergarage van het complex op uw eigen plek staat, hoeft u nauwelijks meer te gebruiken. Maar het kan natuurlijk wel, met de uitvalswegen verrassend bereikbaar.

Dit appartement geeft echt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar woonwensen te vervullen. 
En het mooie is, wat je ook wil. 
Het is klaar, het is af, het is zo te betrekken. 

En centraler dan dit ga je geen woning vinden.

 
Kortom, maak snel een afspraak met voor een bezichtiging via info@viviendamakelaardij.nl 

Bieden vanaf prijs
Wij bieden u deze woning aan met een 'bieden-vanaf-prijs', in plaats van de traditionele vraagprijs. 
U kunt na een bezichtiging op deze woning een bod uitbrengen. 
Ieder bod zal worden besproken met de verkoper.

Indeling

-1
Eigen parkeerplek

BGG
Ruime gemeenschappelijke fietsberging.
Lift tot de 4e verdieping.
Binnentuin.

4e verdieping
Entree, ruime hal met toegang tot de royale living met vrij uitzicht en toegang tot het grote zonnebalkon aan de voorzijde. 
Zeer strakke keuken (wit) voorzien van inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vriezer. 
De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. 
Nette uitgebouwde badkamer met ligbad (Jacuzzi), aparte douche en wastafel Witte wandtegels en antraciet vloertegels. 
Ruime inpandige berging annex wasruimte, meterkast.

Balkon

Ruim terrasbalkon met vrij uitzicht over de Binnenrotte.

Bijzonderheden

Eigen grond.
Bouwjaar 2007.
Totaal woonoppervlak ca. 102m2.
Het appartement is uitstekend geïsoleerd.
Stadsverwarming.

Bijdrage VvE €157,64 per maand en evt. €23,40 voor de parkeerplaats. 

Donkerbruine laminaatvloer in de hele woning.

Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. 

Gebruiksoppervlak Wonen
De getoonde gebruiksoppervlakten zijn berekend conform de in de branche geldende meetinstructie.
Deze is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen het geven van een indicatie van de gebruiks-oppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper kan geen rechten ontlenen aan de opgegeven maatvoering/meetrapport. Koper wordt voor het tot stand komen van een overeenkomst in de gelegenheid gesteld de woning op te (laten) meten. 

Internet-/Brochure-informatie
De brochure alsmede de middels internet verstrekte informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en geeft een zo duidelijk mogelijk beeld van de woning die wordt aangeboden.
Verkoper en/of verkopend makelaar geven geen garantie op volledige juistheid van deze informatie. Koper wordt nadrukkelijk in de gelegenheid gesteld de woning en apparatuur voor het tot stand komen van een overeenkomst te inspecteren op merk type en werking.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Kenmerken