Omschrijving

In de wijk 's Gravenland gelegen prima onderhouden 3-kamer appartement met ruim balkon. 

Het appartement ligt in het westen van Capelle aan den IJssel vlakbij het Metrostation 'Capelsebrug', dat een directe verbinding biedt met Rotterdam centraal station. 

Het betreft een kwalitatief goede wijk met redelijk veel waterpartijen en groenvoorzieningen, een winkelcentrum en veel variaties in woningbouw en architectuur.

Indeling

Begane grond
Centrale afgesloten entree met bellentableau, videofoon, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen. 

3e verdieping 
Galerij, entree woning, royale hal met meterkast en parlefoon, aan de voorzijde van de woning bevinden zich de twee slaapkamers, praktische inpandige berging met de aansluitingen voor de wasmachine de C.V.-combiketel en de mechanische ventilatie unit. 

Geheel in lichte kleurstelling betegelde badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en ligbad. De vloertegels, het wastafelmeubel en douchescherm (incl. kraanwerk) zijn in 2014 vernieuwd. 
Separaat toilet met fonteintje. 

Woonkamer met grote raampartij met vrij uitzicht en schuifpui naar het gunstig op het zuiden gelegen zonnige terras afm. ca. 3.00 x 2.30. 

Keuken in L-opstelling met inbouwapparatuur: brede keramische kookplaat, brede RVS-afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, combimagnetron en veel bergruimte. 
De keukenfronten (incl. grepen en scharnieren) en de vaatwasmachine, koelkast en combimagnetron (Bosch/Siemens) zijn vernieuwd in 2013. 

Oppervlakte living ca. 34m2. 
Het appartement is voorzien van een lichte vinyl vloer in neutrale kleurstelling en van gladde wanden.

Balkon

Balkon ligt op het Zuiden

Bijzonderheden

Bouwjaar ca. 1997 
Berging in de onderbouw.
Vanuit de bouw voorzien van isolatie 
Geheel voorzien van dubbele beglazing 
Verwarming en warm water middels C.V.-combiketel (Agpo Econforte, bouwjaar ca. 1997) 
V.v.E. -bijdrage €124,43 per maand 
Jaarlijkse prijsaanpassing V.v.E. voorbehouden 
De meubels kunnen worden overgenomen 
Energielabel B (definitief) 
Het appartement  ligt in de buurt van de Apotheek en het gezondheidscentrum (4 huisartsen, fysiotherapeut, tandarts, kinderdagopvang etc). 
Gunstige ligging nabij openbaar vervoer (bus en metro), winkelcentrum, gezondheidscentrum en uitvalswegen 

* Gebruiksoppervlak Wonen
De getoonde gebruiksoppervlakten zijn berekend conform de in de branche geldende meetinstructie.
Deze is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen het geven van een indicatie van de gebruiks - oppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper kan geen rechten ontlenen aan de opgegeven maatvoering/meetrapport. Koper wordt voor het tot stand komen van een overeenkomst in de gelegenheid gesteld de woning op te (laten) meten. 

Brochure
De fysieke brochure, website Funda, Vivienda Makelaardij, VBO etc. geeft een duidelijk beeld van het verkochte. Verkoper of de verkopend makelaar geven geen garantie dat de vermelding juist is. Koper is door Vivienda Makelaardij VOF, namens verkopers in  de gelegenheid gesteld de brochure (lees Funda, Vivienda Makelaardij, VBO etc) van het gekochte op juistheid te controleren.

Kenmerken