Omschrijving

Sfeervol en karakteristieke instapklare woning met tuin nabij winkels en het recreatiegebied ‘de Rottemeren’
De achtertuin beschikt over een recent geplaatste houten berging. 

Huidige eigenaar aan het woord:
Het beste van twee werelden. Zo kan je wonen in Bergschenhoek wel omschrijven. Lekkere verse melk halen bij Boerderij Lansingerland, ontspannen wandelen in het Bergse Bos of verse kaas halen in Berkel. Maar op de fiets zit je in 15 minuten in Hillegersberg om een drankje te doen bij van Eijk en met de metro vanaf Berkel en Rodenrijs bevind je je in tien minuten in het centrum van Rotterdam. Een avondje Luxor is met de nachtmetro gewoon dichtbij. Het is heerlijk wonen met alle voorzieningen op letterlijk loopafstand! Iets vergeten? De Plus en de Jumbo zijn in de buurt. Iets meer nodig? Het centrum van Berkel is precies 10 minuten met de auto. Rotterdam zat en toch zin in een leuke stad? Delft is 15 minuten rijden van deur tot deur. Tel daar de fantastische buren bij op, de sociale samenhang van de wijk en je woont werkelijk prachtig. Wij gaan onze droom achterna; een boerderijtje in Twente, maar anders zouden wij niet verhuizen. Het beste van twee werelden op een betaalbare plek. Het is een heerlijk huis, een lekker tuintje waar je zonder zorgen kunt barbecueën en waar je heerlijk in de voortuin zit in het zonnetje op het eind van de middag.

Let op! 
Wij bieden u deze woning aan met een 'bieden-vanaf-prijs', in plaats van de traditionele vraagprijs. U kunt na een bezichtiging op deze woning een bod uitbrengen. Ieder bod zal worden besproken met de verkoper. De huidige bieden-vanaf-prijs is een startpunt voor onderhandeling naar een verkoopprijs.

Indeling

BGG
Voortuin, lichte hal, meterkast, moderne toilet, doorzon woonkamer met veel daglicht, mooie witte keuken/werkeiland.

Eerste verdieping

Overloop, met bergkast, badkamer met een ligbad en douche, slaapkamer met ‘walk-in-closet’.

Tweede verdieping

Grote slaapkamer met vaste trap.
Op deze verdieping is wasapparatuur en CV-ketel geplaatst.

Tuin

Voor- en  achtertuin met houten berging (recent geplaatst).

Bijzonderheden

Kortom, een heel leuke, woning nabij het gezellige centrum van Bergschenhoek en alle voorzieningen. 
Gezellige en leuk verbouwde eengezinswoning. 

De woning beschikt over een voor- en achtertuin (er is geen achterom bij de achtertuin).
De woning is zeer goed onderhouden.

Bouwjaar 1930.
Eigen grond 97 m2.

Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing .

Woonkamer houten vloeren, keuken met plavuizen vloer.
1e en 2e verdieping laminaten vloerdelen.

Inbouwkeuken met de volgende apparatuur: koelkast/vriezer, vaatwasser (moet vervangen worden), 6-pits gasfornuis (met oven), afzuigschouw.
Er is een bouwkundige rapport (08-08-2016) gemaakt.

Berging in de achtertuin.
Achtertuin 6.45 x 4,02 
Voortuin 5.20 x 4,02

Wij nodigen u van harte uit om deze gezellige eengezinswoning met eigen ogen te bewonderen.


* Gebruiksoppervlak Wonen
De getoonde gebruiksoppervlakten zijn berekend conform de in de branche geldende meetinstructie.
Deze is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen het geven van een indicatie van de gebruiks - oppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper kan geen rechten ontlenen aan de opgegeven maatvoering/meetrapport. Koper wordt voor het tot stand komen van een overeenkomst in de gelegenheid gesteld de woning op te (laten) meten. 

Internet- / Brochure-informatie
De brochure alsmede de middels internet verstrekte informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en geeft een zo duidelijk mogelijk beeld van de woning die wordt aangeboden.
Verkoper en/of verkopend makelaar geven geen garantie op volledige juistheid van deze informatie. Koper wordt nadrukkelijk in de gelegenheid gesteld de woning en apparatuur voor het tot stand komen van een overeenkomst te inspecteren op merk type en werking.

Kenmerken