Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep ‘Capelle aan den IJssel’ en ‘Rotterdam Nesselande’.

Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel en Rotterdam Nesselande bestaat uit twee kantoren, waar Bob en Jan bijna dagelijks te vinden zijn.

Beide heren zitten al geruime tijd in het vak en van Jan kan worden gezegd dat hij een echte ouwe rot is, met 30 jaar ervaring.

Beide werken nog steeds met veel energie en passie. Bob en Jan doen hun best om klanten zo volledig mogelijk te ontzorgen door bijna elke dag bereikbaar te zijn.

Voor afspraken kunt u 6 dagen in de week bij hun terecht en ook in de avonden en op zaterdagen zijn ze actief.

Bob en Jan vinden zichzelf heel normaal. Zij houden van ‘contact en service op menselijk niveau’.

Geen stropdassen, maar gewoon casual. Jip-en-janneke-taal, geen vakjargon. Denken in oplossingen en uitdagingen in plaats van problemen. Denken als consument, en niet als verkoper.

Zij vinden het ook heel normaal om mensen bij de hand te nemen en te ontzorgen. Vertrouwen is een groot goed en daarom werken zij samen met sterke partners.

Door sterke partners als Vivienda Makelaardij en Gover en Spil Notarissen, willen zij de klant van A tot Z kunnen begeleiden.

Daarnaast bent u verzekerd van onafhankelijk advies met keuze uit meer dan 40 banken, verzekeraars en kredietverstrekkers. Vaak is adviseren ook helpen met besluiten nemen. Zij gebruiken daarom graag de slagzin: "Beslissingen zijn niet meer dan het begin…" Hak voor uzelf de knoop door en maak vandaag nog een afspraak. Het eerste gesprek is voor u geheel kosteloos. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Welke vraag mogen zij voor u beantwoorden?

Maak een afspraak en bel 010-450 95 57 of stap eens binnen bij een van de kantoren:

Puccinistraat 168 te Capelle aan den IJssel (Ma - Vr)

Ga naar www.vanbruggen.nl/capelleaandenijssel voor een vrijblijvende afspraak met Jan Mahn.

Maltaplein 5 te Rotterdam Nesselande (Di - Za)

Ga naar www.vanbruggen.nl/rotterdam-oost voor een vrijblijvende afspraak met Bob Kerklaan