Wat zeggen onze klanten over ons ?

 

 

9,4     Vivienda Makelaardij  te CAPELLE AAN DEN IJSSEL

  • Enthousiasme: 9,6
  • Snelheid van reageren: 9,4
  • Afspraken nakomen: 9,5
  • Creativiteit: 9,1
  • Marktkennis: 9,3

 www.wieisdebestemakelaar.nl

www.viviendamakelaardij.nl 

 

23 mei 2019

Edwin en Sanny

John Engelen is vriendelijk, reageert snel, no nonsense en erg professioneel.

 

23 mei 2019

John en Corine

We hebben erg goed contact gehad met John tijdens de bemiddeling bij de verkoop van onze woning. John had oog voor alles en we zijn dan ook zeer tevreden! 

 

20 januari 2019

Petra

We hebben bij de verkoop van het oude huis en de aankoop van het nieuwe appartement van de zeer goede kwaliteiten van John Engelen kunnen profiteren. Alles is zeer snel gegaan en zeer zorgvuldig . Dus ook via deze weg John heel erg bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt . 

 

13 juli 2018

Van der Veer

 Na lang te koop staan van mijn vorige woning bij een andere makelaar had ik John ingeschakeld en die heeft het wel snel kunnen verkopen. Ook na verkoop heeft hij super geholpen met de afwikkeling. Nu heb ik met spoed n taxatie rapport nodig voor oversluiten hypotheek, 1 telefoontje en John stond er weer. Binnen de kortste keer heeft hij weer alles geregeld en heb ik een volledig en gevalideerd rapport in huis. John is snel, accuraat en heeft kennis van zaken en denkt met je mee. Kortom een aanrader.

 

1 april 2018

Paul Jansen 

Uitstekende samenwerking.

John is emphatisch, snel, altijd bereikbaar en heel erg enthousiast.

Dat bevordert het verkoopprijs enorm.

 

16 maart 2018

Martha van Wijhe van Oijen

Superleuk contact vanaf het eerste moment, John denkt aan alles en dat geeft een veilig vertrouwd gevoel. Van begin tot het eind een goede samenwerking. TOP!! 

13 maart 2018

Erwin Temmink

Fijne makelaar, helder en transparant over de kosten, komt gelijk in actie na akkoord. Goede foto sessie en daarna alles snel op het internet, direct een open huis georganiseerd en binnen 1.5 week het huis verkocht. Daarna zelf ook geen omkijken gehad naar wat voor papierhandel dan ook, alles goed geregeld tot aan de handtekening bij de notaris. Zeker aan te bevelen!

30 januari 2017

Shulaika Balentina 

Heel erg prettige samenwerking, persoonlijk, erg behulpzaam en eerlijk.

 

 6 oktober 201

Hester van der Klift

Als starter in een lastige markt heeft Vivienda Makelaardij voor mij een belangrijk verschil gemaakt! Ik ben nu trotse eigenaar van een appartement dat onbereikbaar voor me leek. Zonder hulp van deze makelaar was dat niet gelukt. Bovendien is deze makelaar ook buiten kantooruren prima te bereiken, daar zijn ze heel makkelijk en toegankelijk in. Loop je ergens tegenaan en wil je daar even wat over vragen? Geen probleem! Ze zijn er helemaal voor je, hebben kennis van zaken en zo wordt jouw droomhuis realiteit. 

27 september 2017 

Maarten de Focktert

Ik ben perfect geholpen door John Engelen van Vivienda! Ik ben erg te spreken over zijn vriendelijke maar duidelijke aanpak. Altijd een realistisch en kritisch beeld op vraagprijzen, woonruimte, omgeving, mijn eigen eisen noem maar op. Dag en nacht bereikbaar en bezig. Zat overal super kort op, kent de markt door en door (voorspellingen kwamen keer op keer uit) en als belangrijkste punt: in relatief korte tijd (3 maanden op een kolkende woningmarkt in Rotterdam centrum) mij voor een goede prijs aan mijn droomwoning geholpen! Kortom: fantastische, uiterste vakbekwame en capabele makelaar! (en ook nog eens een fijne vent).

20 juli 2017

Desmond Engelen

Zeer netjes geholpen door het gehele traject.

 

19 juli 2017

Matthijs Hoogland

Ik ben altijd zeer snel geholpen en ook eerlijk. Geen verkooppraatje om je maar om te krijgen om het huis te kopen, maar gewoon reeel. Daarnaast was het contact goed en waren ze altijd bereikbaar. Ook het opsturen van alle formulieren ging snel en precies. Al met al een zeer prettige ervaring! 

 

10 maart 2017

Thijs en Melanie

Vivienda is een erg betrokken makelaar. Zeer goed bereikbaar. Na iedere bezichtiging direct een berichtje hoe de bezichtiging geweest is. Super fijn! Goede prijs vaststelling van het huis waardoor ons huis binnen een week verkocht was! We zijn super blij dat we voor Vivienda gekozen hebben en zouden iedereen deze persoonlijk betrokken makelaar aanbevelen. 

 

13 januari 2017

Daniella Berghout

Deze makelaar heeft ons snel en accuraat geholpen. Hij is bekend in de (lokale) markt en heeft een goed netwerk, ons huis was zeer snel verkocht. Tegelijkertijd heeft deze makelaar onze 'best interest' altijd in het oog gehouden door vakmanschap te tonen. Onze belangen hebben altijd prioriteit gehad, waardoor wij ons als klant zeer serieus genomen voelen. De contactmomenten waren prettig, de communicatie duidelijk en de acties snel. Ik zou deze makelaar zeker opnieuw inschakelen in een toekomstige (ver)koopsituatie. 

 

13 januari 2017

Paul van Weelden

Vivienda heeft voor mij inmiddels al vijf huizen verkocht. Iedere keer weten ze met hun aanpak weer te verrassen en zijn de ontwikkelingen in de markt voor. Voor iedere verkoop een gerichte verkoopstrategie met inzet en aanpak die past bij de marktomstandigheden voor het betreffende huis. Hoewel ik naast hen, altijd ook twee concurrenten uitnodig als vergelijkingsmateriaal, winnen zij de aanbesteding op basis hiervan iedere keer. Tot slot is het contact altijd bijzonder prettig, met een mooie combinatie vakkennis en prettige persoonlijkheden, die ook nog eens buiten de geijkte kantoortijden beschikbaar zijn.

1 oktober 2016

A Biltoo

Vivienda makelaardij staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben zeer tevreden over de professionele manier van werken van Herman en John. Ze hebben oog voor je persoonlijke situatie en handelen daar ook naar. Ze zijn altijd bereikbaar ( ook s avonds en in het weekend) Herman verdient een dikke pluim van mij. Vivienda makelaardij raad ik van harte aan een ieder die een woning wil kopen of verkopen.

11 juli 2016

Unal

Wij zijn zeer goed geholpen door Herman bij het verkopen van ons woning. Hij is zeer betrokken, enthusiast en betrouwbaar. Herman geeft de juiste advies aan beide partijen. Verder hebben zij geen 9 to 5 mentaliteit, die voor ons zeer belangrijk was. Afspraken maken in de avond uren en in het weekend was geen probleem. Na onze eerdere ervaring met andere makelaars vinden wij Vivienda Makelaardij zeer aan te raden.

 

23 juni 2016

Eva van Beek

Vivienda heeft al voor de vijfde keer mijn huis verkocht. Ik ben zeer tevreden over Vivienda vanwege hun aanpak op social media en hun rustige benadering richting potentieel kopers. Ze zijn goed op de hoogte van de woning en geven goede adviezen. Omdat het een kleine makelaar is, krijg je een persoonlijke benadering.

15 juni 2016

Diane

Goede en snelle service. Heren komen de afspraken na en dankzij hun mijn appartement binnen 2 maanden kunnen verkopen! Geen 9 tot 5 mentaliteit, wat erg fijn samenwerkt. Redelijk prijzig, maar ze maken het waar.

 

13 juni 2016

Rita

We zijn door John zeer goed begeleid tijdens het verkopen van onze woning. Hij is rustig en bekwaam, kent duidelijk het klappen van de zweep. Waar wij soms snel wilden toehappen, maande hij ons tot rust en gaf duidelijk en vol vakkennis advies. Nooit zat hij er naast. De mooie foto's die van ons huis gemaakt werden, waren uitstekende reclame. Binnen 3 weken was ons huis verkocht. Vervolgens heeft John ook ons nieuwe huis aangekocht, weer uiterst deskundig. Zijn adviezen hebben vele duizenden euro's opgeleverd. Vivienda Makelaardij is efficiënt, vol vakkennis en uiterst prettig om mee samen te werken.

 

13 juni 2016

Lisa van Uffelen

In een duidelijk en openhartig gesprek vertelden Herman en John wat zij konden betekenen voor mij. Mijn huis was binnen 10 dagen verkocht en ook bij de aankoop van mijn nieuwe woning ben ik zeer goed geholpen door John. Altijd bereikbaar, of het nu avond of weekend is en zeer snelle acties! John heeft zelfs de kopers van mijn huis gewezen op het afsluiten van een opstalverzekering vanaf het moment van overdracht. Zij waren erg blij met de tip! Kortom: professioneel, goede uitstraling en verstand van zaken! Ik beveel Vivienda van harte aan bij vrienden en familie!

 

12 juni 2016

Petra weijers

Super entausiast team. Niks was te gek. De verkoop van een huis is bij Herman en John in goede handen. Ze gaan er mee om alsof het hun eigen huis is. We waren erg tevreden.

 

1 maart 2016

Ellen Petridis

De heren van Vivienda zijn professioneel, vriendelijk en gaan ervoor. Toen wij op een keer zelf met Herman een bezichtiging hadden, konden wij zien hoe belangrijk de rol is van een makelaar. Herman verkoopt een huis echt waarbij hij een enorm enthousiasme aan de dag legt en wijst op de voordelen van het huis. We stonden versteld over de manier waarop Herman het aanpakte en wisten dat hij hetzelfde voor ons eigen huis deed. Een groot verschil met de andere makelaars die wij ontmoetten bij bezichtigingen. Niets is de heren teveel; zij hebben altijd voor ons klaargestaan.

 

Kamphorst

Herman voor het eerst gezien als verkoopmakelaar bij een huis dat we bezichtigden. Dat deed hij beter voorbereid dan we bij andere makelaars zagen. Op grond daarvan zijn recensies bekeken en hem later, bij een ander huis, als aankoopmakelaar ingeschakeld. Heel tevreden met zijn enthousiasme, professionaliteit en advies. Hij is echt altijd bereikbaar. De onderhandelingen heeft hij naar onze grote tevredenheid gevoerd. Daarna hem als verkoopmakelaar ingeschakeld voor ons oude huis. Weer dezelfde kenmerkende vrolijkheid, enthousiasme en professionaliteit. We hebben ons huis snel en tegen een mooie prijs verkocht.

 

4 december 2014

Rosaly

Een makelaarskantoor met een heel persoonlijke benadering. Goed op de hoogte van alle feiten en Wetenswaardigheden in en rondom de woning. Ondanks dat mijn woning door funderingsherstel een "lastigere" woning was werden alle bezichtigingen weer met evenveel enthousiasme gedaan. Ook is er altijd een mogelijkheid voor een bezichtiging of het nu 's avonds, overdag of in het weekend is.

 

04 december 2014

Loes

Vlug reagerend, goed meedenkend, prettig in de omgang en erg dienstverlenend.

 

23 november 2014

Willem Slingerland

dit zijn twee Heren die er nog voor de mensen zijn die een huis te koop zetten . geen vraag of telefoontje is geen moeite voor deze super Heren.


22 mei 2014
 
Alice Versendaal

Ondanks dat het een zeer moeilijke tijd is om appartementen te verkopen is het de makelaar dit toch gelukt! Hun onvermoeide enthousiasme, 24/7 mentaliteit, klantvriendelijkheid, bereidwilligheid, altijd meedenkend en markt gericht adviezen maken dit voor mij de perfecte makelaar. Beter dan dit krijg je ze niet!

 
 
15 februari 2014
 
Elly Bastiaans 
 
Beste John en Herman,

Ontzettend bedankt voor de ongelooflijke moeite die jullie hebben genomen m.b.t. verkoop van mijn appartement Meijersplein-Noord te Rotterdam. Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar het is gelukt, mede dankzij jullie inzet!!!! TOP Makelaars

 
22 oktober 2013
 
George Maurik
 
Ik had bewust gekozen voor een lokale makelaar en Vivienda heeft zich daarin bewezen. Binnen 2 weken mijn huis verkocht en dan ook nog eens voor de prijs die ik wilde. En dit terwijl de huizenmarkt enorm onder druk staat! Contact met makelaars ging ook fantastisch, snel en gemakkelijk via whatsapp, geen enkel probleem. Bezichtigingen 7 dagen per week, dus zelfs op zondag. En dit alles tegen een zeer scherp en concurrerende courtage. Doen wat je belooft, daar hou ik van!
Dus Vivienda Makelaardij... petje af!!!
 

14 oktober 2013

Trees

Enthousiaste mensen. Er was al wel bekend dat ons huis te koop zou komen te staan, maar het was nog niet helemaal verkoopklaar. Toch hebben de makelaars ons huis toen al in een bezichtiging meegenomen, je weet maar nooit. Het was geen probleem om in weekenden, lees: zondag, een afspraak te maken. Kortom, betrokkenheid staat hoog in het vaandel van deze makelaars.

 

28 maart 2013

Marjolijn Bergmann

Al meerdere keren hebben wij een appartement of woonhuis aangekocht en verkocht via Vivienda Makelaardij. Daarover zijn we buitengewoon tevreden! Alle informatie wordt tijdig en correct gedeeld en het contact is snel, persoonlijk en prettig. Bovendien hebben ze uitstekende kennis van zaken en goed onderbouwde adviezen. Kortom, ook de volgende keer schakelen wij Vivienda Makelaardij weer in!

 

13 maart 2013

Gregory TAC

Zowel bij de aankoop van het appartement als de verkoop van hetzelfde appartement een zeer goed gevoel aan over gehouden. De informatie is duidelijk, de communicatie is helder, duidelijke afspraken over de prijs, geen verborgen kosten, bereikbaar in avonduren en weekends (ook voor het afspreken), goede marktkennis en er wordt met je mee gedacht.

 

27 februari 2013

Monique Lubking

Ik heb recentelijk een appartement aangekocht via deze makelaar en ben zeer tevreden over de persoonlijke behandeling die ik gekregen heb. Het ging bij de aankoop zeker niet van een leien dakje maar heb uiteindelijk, mede door toedoen van Vivienda, de eindstreep gehaald. Op ieder tijdstip kreeg ik antwoord op iedere vraag. Kon een afspraak maken op ieder gewenst tijdstip en kreeg zelfs om elf uur 's avonds nog antwoord op mijn mail. Voor mij is Vivienda de rots in de branding geweest. Top met hoofdletters.

 

01 februari 2013

Jan Paul

De snelle reactie op vragen en vlotte communicatie hebben wij als zeer prtettig ervaren bij de verkoop van de flat van onze ouders. Zeker gezien de marktomstandigheden zijn wij heel tevreden over de dienstverlening door John en Herman. Een compliment waard!

 

31 januari 2013

Marjolet Paul

Zeer betrouwbaar, goede markt- en vakkennis, uitstekende bereikbaarheid, snelle reacties op vragen, denkt mee, correcte afhandeling en zeer enthousiast.

 

30 december 2012

Sandra Eisink

Vivienda Makelaardij heeft voor een 2e maal uitstekend werk geleverd. Zeer kundig, heel betrouwbaar en ze komen hun afspraken altijd snel en zeer goed na. Denken goed mee en bieden uitstekende hulp ook, zeker mbt bijzondere omstandigheden waarom een huis verkocht moet worden. Een echte aanbeveling voor een ieder die een goede makelaar zoekt!

Enth

03 oktober 2012

A H Lommerse

Makelaars John van Engelen en zijn collega Herman Gevaert hebben het (in deze moeilijke tijd) door hun inspanningen, flexibele opstelling waarbij zij gedurende het gehele traject 24 uur per dag en 7 dagen week beschikbaar en bereikbaar waren (bezichtigingen op zondag enz, niets was te veel) het mogelijk gemaakt ons huis in ca 9 maanden te verkopen. En zeker niet te vergeten, ook in de persoonlijke sfeer was er altijd een heel aangenaam contact. Los van deze enquete zullen wij hen zeker bij familie en kennissen aanbevelen als zij hun huis zouden willen verkopen

 

02 oktober 2012

Eric de Bruin

Mensen die weten waar ze mee bezig zijn en goed contact met de klant hebben. Zeer flexibel en professioneel. Kortom een uitstekende makelaar!

 

25 september 2012

J. Alblas

De twee heren (Herman en John) van Vivienda Makelaardij hebben mij zeer goed geholpen bij de aankoop van een appartement. Door het goede onderhandelen heb ik het appartement voor een scherpe prijs kunnen aankopen. Ook hierna hebben zij mij nog goed bijgestaan. De verkopend makelaar (dus niet Vivienda Makelaardij!) had namelijk bij het voorlopig koopcontract de verkeerde erfpachtvoorwaarden bijgevoegd, waardoor de bank geen hypotheekofferte kon uitbrengen. John heeft hierin het voortouw genomen om dit aangepast te krijgen, én de stukken bij de bank te krijgen voordat de ontbindende voorwaarden zouden verlopen. Dankzij de inzet van John is dit allemaal goed gekomen! Verder vind ik het een groot pluspunt dat de heren niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar zijn.

 

05 juni 2012

A. van Duren

Vivienda heeft ons vorig huis verkocht, onze huidige woning aangekocht en inmiddels ook deze woning in de verkoop. Nu zijn we in onderhandeling met een potentiele koper en wederom laten de heren Gevaert en van Engelen hun expertise en enthousiasme blijken. Welke makelaar gaat op 1e pinksterdag je woning bezichtigen? De 24/7 bereikbaarheid is een absolute 10 waard. Ze werken zeer transparant en zijn goudeerlijk. De heren zijn fatsoenlijk fanatiek en leuk in de omgang. Zo'n team vertrouw je, kortom Vivienda Makelaardijk is TOP!

 

06 april 2012

Gerard van Beusekom

Vivienda werd ons aanbevolen door een stadgenoot wiens huis ze binnen een week verkocht hadden. Dat leek ons ook wel wat. Het duurde bij ons echter wel wat langer. Maar we zijn dik tevreden omdat we goed gecoacht zijn, zowel bij de prijsbepaling als bij de onderhandelingen. Bovendien rekenen zij een vaste courtage en dat vinden we een beter systeem dan een percentage wat de prijsbepaling zou kunnen beïnvloeden. Wat een prettige bijkomstige bijkomstigheid was, is dat beide heren buitengewoon plezierig in de omgang waren en altijd snel reageerden op onze vragen.

En

07 december 2011

familie Hordijk

Naar aanleiding van een taxatie bij deze makelaar terecht gekomen. De makelaar van de hypotheekverstrekker gaf namelijk een belachelijke prijs op. Vivienda wist daar een veel beter aanbod tegenover te plaatsen. Zelfde voorwaarden maar veel plezieriger voor onze portemonnnee. Bleek ook nog eens een prettig mens met verstand van zaken welke zich helemaal inzette voor onze belangen. Prettig persoonlijk contact met de makelaar zelf. Dit soort zaken zijn niet echt onze meest favoriete onderwerpen om geld aan uit te geven. Maar een goede prijs voor een goed product maakt het dan een stuk draaglijker.

 

09 september 2011

Piet en Mathre Brouwer

Wij zijn zeer tevreden over Vivienda Makelaardij omdat de medewerkers je aan het begin van de verkoop van de woning heel duidelijk en goed uitleggen wat de waarde van de woning is, hoe de vraagprijs moet worden geformuleerd e.d.. Ook werd er met de nieuwe kopers goed onderhandeld dit tot tevredenheid van de verkopende en kopende partijen. Ook de bezichtigingen was deze makelaar niet te veel. Wij hadden hem een sleutel gegeven zodat de makelaar zijn bezichtigingen zelf kon plannen. En er zijn een aantal bezichtigingen geweest. Over de correcte afhandeling van de makelaar waren we zeer te spreken. Tot slot welke makelaar verzameld de post in het oude huis en stuurt deze in een envelop naar je toe. Al met al een dikke 9.

 

22 augustus 2011

Hetty Brouwer

Binnen een week ons huis verkocht. Een super samenwerking met een zeer gedegen vraagprijs-tactiek vooraf. De mannen zijn 24/7 bereikbaar wat je niet veel ziet in deze branche. Dit met een zeer down-to-earth insteek en toch buitengewoon empathisch naar verkopende en kopende partij.

Ent

22 augustus 2011

Sylvana Blom

Goede zakelijke en toch persoonlijke makelaar. Heb mijn huis binnen een maand verkocht. Fijn en warm contact. Ze hebben alles geregeld en werken zelfs op zondag dat voor de meeste mensen heel goed uitkomt omdat de meeste dan vrij zijn en op hun gemak kunnen kijken en onderhandelen. Echt een TOP ervaring.

En

21 augustus 2011

Etienne de Bruijn

Slechts 1 schot (geinteresseerde) in de roos en de verkoop was rond. Een kwestie van samen de goede vraagprijs bepalen en de markt goed kennen. Een makelaar die ontspannen, gemoedelijk en tegelijk zakelijk overkomt, zeker als de tegenpartij wat moeizamer dreigt te gaan opereren. Kortom, iemand die je belangen prima vertegenwoordigt. Een makelaar die 7 dagen in de week voor je klaar staat en niet te beroerd is om iets extra's te doen.

 

08 november 2010

H. Oranje

Ik heb een hele goede ervaring met deze makelaar(s). Beiden zijn heel klantgericht, vriendelijk, voorkomend en weten waar ze het over hebben. ze houden heel nauw contact met je en je hoeft nergens achter heen of te herhalen. Na verkoop van de woning zelfs een leuk presentje gehad. Geweldig. Je bent niet alleen maar klant of nummer.

27 oktober 2010

Marc Schutter

Echt top! 2 Nuchtere gasten zonder dikke auto en krijtstreeppak! Helder, transparant en geen poespas. Ons appartement binnen 8 weken verkocht voor een keurige prijs. Vooral knap omdat er vergelijkbare woningen al langer dan een jaar te koop staan aan de overkant van de straat bij de "conculega's". Vivienda staat dag en nacht tot de beschikking op alle mogelijke manieren, telefonisch, mail en zelfs Twitter. :-) Omdat ze ons appartement zo snel hadden verkocht hebben ze ons zelfs nog even uit de brand geholpen met een tijdelijke huurwoning, daar ons nieuwbouw huis pas over circa 8mnd. wordt opgeleverd. Niets dan lof voor Vivienda!

 

27 oktober 2010

Willem Philipsen

Zowel een huis aangekocht uit het bestand van Vivienda, als daarna mijn eigen woning verkocht via Vivienda. De uiteindelijke verkoopprijs kwam redelijk overeen met de eerste inschatting. Zeer pro-actieve houding van Vivienda inzake bezichtigingen. (Als mensen hun oog hadden laten vallen op een bepaald huis en mijn huis voldeed eigenlijk ook aan die eisen dan werden die aspirant kopers ook uitgenodigd om mijn huis te bezichtigen). Zeer coulant in berekening van openhuizen dag e.d. Zeer goed mee te communiceren. Het hele traject tot aan de notaris is vlekkeloos verlopen. Vivienda loopt m.i. harder voor zijn klanten dan de grote makelaarskantoren.

 

25 oktober 2010

Frank van der Valk

Mooie prijs in een slechte markt, goede adviezen, goede foto's en goede persoonlijke begeleiding

 

24 oktober 2010

Wim Amesz

Persoonlijke aandacht, flexibiliteit, geen opdringerigheid, goede adviezen die op jou persoonlijk slaan, geen snel eigen gewin, de klant staat centraal, staat altijd voor je klaar en is dag en nacht bereikbaar. Kortom een makelaar die je kunt vertrouwen!

23 oktober 2010

AJ. Gelderman

Ben zeer tevreden hoe ze de klanten benaderen, echt een aanrader!!! De service is uitermate goed, en je kan ten alle tijden informatie vragen, en het antwoord wordt gelijk gegeven. Ik ben in ieder geval echt te spreken over hoe hun hun beroep uitbeoefenen!!!!! Top service!!!! Mocht je een huis verkopen of kopen dan is dit beslist een aanrader!!!!

 

23 oktober 2010

Ada Kluts

Gevraagd mijn huis te taxeren. Geen Probleem. Super snelle service. Binnen een paar dagen kwam men langs en en had ik het taxatierapport in huis. Geweldig!

Ent

22 oktober 2010

Jan Kraakman

Goede schriftelijk onderbouwde prijsstelling. Altijd bereikbaar.Bereid een extra stap te zetten. Prettig in contact. Alert en open voor ideeën. Vlotte afhandeling van afspraken. Goede advisering

Enth

21 oktober 2010

Flapper

Betrokkenheid en resultaat

En

21 oktober 2010

M.V. Boerman

Zowel mijn zoon als ik hebben van deze makelaar gebruik gemaakt bij de aankoop van onze huizen. Wij zijn hier goed in begeleid, met alle aandacht voor onze wensen, mogelijkheden en beperkingen. De gehele aankoop is op uiterst prettige wijze begeleid en stap voor stap werden wij geinformeerd. Wij zijn zeer tevreden met de uiteindelijke resultaten.

 

21 oktober 2010

Vivian Wan

Super klantgericht, denkt goed mee, neemt de tijd. Pro-actief. Goede service zowel richting verkoper als koper.

Ent

20 oktober 2010

Anton Ridderhof

Goede marktkennis en zeer bekend in de wijk s'Gravenland en neemt aspirant kopers mee naar ook andere huizen. Kortom maken het verkopen van huizen persoonlijk en dat geeft een goede band met verkoper en aspirant koper. Top makelaars.

E

20 oktober 2010

mirjam peters

Redelijke prijs, goed resultaat en persoonlijke interesse.

 

20 oktober 2010

Perry Kunst

Ik heb reeds meerdere malen en ook mijn ouders gebruik mogen maken van de diensten van Vivienda en met name John Engelen. Een man met verstand van zaken en komt alle afspraken na. Hij geeft gevraagd en ongevraagd adviezen e.d. Prima man en mens.

Ent

20 oktober 2010

Edwin Ossel

Heel goed, Vanaf het eerste gesprek tot nu toe ben ik zeer tevreden over Vivienda. Beide heren doen hun uiterste best en op de aanpak, presentatie en klantvriendelijkheid (zowel naar de opdrachtgever als naar de potentiele kopers) is niets aan te merken.

19 oktober 2010

M. Mom

Bij iedere actie een heldere en begrijpelijke uitleg. Geduld bij de 100.000 vragen die er gesteld werden. Objectief advies. Het geven van reminders die eigenlijk niet eens tot taak van een makelaar behoren maar daardoor heel veel betrokkenheid tonen en onnodige missers van de financiële instanties voorkomt.

 

18 oktober 2010

Harald M. Bergmann

Zeer tevreden over Vivienda Makelaar - John Engelen. Echt iemand die tijd voor je neemt, met je me denkt en goed aanvoelt wat je wensen zijn.

En

18 oktober 2010

Jan-Hein van der Meer

Prijs is zeer concurrerend. Zeer vriendelijk, enthousiast en professioneel. Afentoe wel het gevoel dat je zelf het reguliere contact moet initieren.

 

17 oktober 2010

Han Deibel

Altijd tijd; altijd inventief; altijd bereikbaar; ze weten hoe je huis zich kan onderscheiden van de rest!!! Courtage regeling perfect en waar voor z'n geld.