Uw woning in Spanje

Een huis in Spanje bezitten wil iedereen. Het is echter een ander land, met andere wetten en gebruiken. Een makelaar die zowel Nederlands als Spaans spreekt is daarom onontbeerlijk. Bij Vivienda Makelaardij spreken wij zowel Nederlands als Spaans.

Een woning in Spanje kopen doet u niet iedere dag

Een woning in Spanje kopen is een niet alledaagse bezigheid. Er zijn veel projectontwikkelaars die in de Nederlandse bladen adverteren. Let wel, het bouwen van een huis is voor hen geen probleem, maar voor u zijn meer zaken van belang.

U wilt graag voor, tijdens en na de koop goed geïnformeerd worden over alles wat met uw woning te maken heeft.

Er zijn vele Nederlanders met een woning in Spanje die achteraf op de verkeerde plek blijkt te staan. Daarom is het maken van een goed programma van Eisen van belang.

Veelal woont u (nog) in Nederland en wilt u graag dat in Spanje veel voor u geregeld wordt. Beloven is één, doen is wat anders.

Maar ...... gezien de woningmarkt in Spanje vinden wij het op dit moment niet verstandig te kopen. Ook al lijken de prijzen laag, de Verenigingen van Eigenaren functioneren veelal niet en urbanisatieplannen worden niet afgemaakt.

Wij bevelen in eerste instantie huur aan.

Over die mogelijkheden adviseren wij u graag.